SSL-certificaat: maximale veiligheid - nu zonder installatiekosten
De gegevens van uw klanten behandelt u natuurlijk met zorg. Uw wilt daarom de bezoekers op uw website een betrouwbare omgeving aanbieden. Een SSL certificaat kan u hierbij helpen.
 

 
Wat is een SSL-certificaat?
Een SSL-certificaat maakt het verschil. Voor het beveiligen van de transacties op uw webshop of website geldt het ‘Secure Sockets Layer’ protocol als de standaard. Met behulp van certificaten wordt de verstuurde data beveiligd en is –via versleuteling - de identiteit van de eigenaar gegarandeerd.

Met andere woorden: als u een SSL-certificaat op uw website laat installeren, is uw bezoeker er zeker van dat de verbinding naar de website veilig is.

 

 
Aanbieding
Uiteraard zetten we ons dagelijks in om uw website zo veilig mogelijk te maken. Vertrouwen is immers de basis van elke samenwerking. Host u een website bij Heuvelman Media? Dan berekenen wij geen installatiekosten als u in de maanden januari, februari of maart 2016 een SSL-certificaat laat plaatsen.

De kosten zijn overigens afhankelijk van het pakket dat u kiest. Er is al een SSL-certificaat vanaf 75 euro per jaar. We informeren u graag over de voor u meest passende oplossing. Bel ons op 0548 - 51 31 58 of mail info@heuvelmanmedia.nl

 

 
  Hoger scoren in Google
Maar er is meer. Want Google stimuleert een extra veilig internet en waardeert daarom websites met een SSL-certificaat hoger. Dat betekent dus dat u met een beveiligde website hoger scoort in zoekmachines. Wat daar de voordelen van zijn hoeven we u niet uit te leggen…
 

 
Waarom een SSL-certificaat?
Als webshopeigenaar kunt u eigenlijk niet zonder. Uw klanten mogen immers geen enkele twijfel hebben over een veilig gebruik van hun gegevens. Maar ook voor ‘reguliere’ websites is een SSL-certificaat geen overbodige luxe. Want hiermee biedt u uw klant een stuk extra bescherming, straalt vertrouwen uit en dat zal uw omzet zeker ten goede komen.

 

 
Hoe kunt u zien of een website een SSL-certificaat bevat?
In de menubalk verschijnt dan voor de domeinnaam de vermelding: https://...


 
 
Neonstraat 2
7463 PE RIJSSEN
Tel: 0548 51 31 58

Mail: info@heuvelmanmedia.nl
www: heuvelmanmedia.nl

     

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, Klik dan hier om u uit te schrijven.